Contact

MICRONIX PLUS SRL
(import si comercializare produse)

Infrared Training and Consulting Center SRL

(cursuri termografie, service si verificari echipamente, servicii de scanare termica si audit) 
 

Adresa: Str. 1 Mai, nr. 2, Otopeni, 075100, ILFOV

Tel: +40 21 3124081, +40 21 3124082 / Fax: +40 21 3124083

Email: office@micronix.ro
 

Din 25 mai 2018, conform cerinţelor Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC MICRONIX PLUS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si de a utiliza numai in scopul de intocmire a documentelor fiscale (facturi fiscale) a datelor personale pe care dumneavoastra le furnizati: nume si prenume, adresa de facturare/ livrare, CNP-ul, numarul de telefon, adresa de email, serie/numar CI si datele de identificare a mijlocului de transport cu care s-a efectuat deplasarea pentru a prelua produsele comandate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC MICRONIX PLUS SRL in scopul declarat mai sus si sunt comunicate numai autoritatilor publice, si doar in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@micronix.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SC MICRONIX PLUS SRL nu va transmite catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal, cu exceptia autoritatilor publice si doar in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

SC MICRONIX PLUS SRL va confera dreptul de a modifica datele de contact furnizate.

*) Campuri obligatorii

Numele Dvs. *
Adresa
Mobil *
Email *
Mesaj *
 [ cod securitate ]