FLIR GFx320, vizualizeaza hidrocarburi si compusi organici volatili, ATEX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FLIR GFx320, vizualizeaza hidrocarburi si compusi organici volatili, ATEX

Rezolutie senzor IR 320x240 pixeli; Sensibilitate termica NETD<10mK; Detecteaza metan si compusi organici volatili, ATEX; Senzor cu racire InSb 3,2–3,4 µm

Descriere

FLIR GFx320 este o cameră in infraroșu pentru detectia gazelor (OGI) în atmosfere explozive care vizualizează și identifică scurgerile de metan și alți compuși organici volatili (VOCs), fără a fi necesară oprirea instalatiei. Camera portabilă îmbunătățește foarte mult siguranța operatorului, prin detectarea scurgerilor de la o distanță de siguranta și ajută la protejarea mediului, detectand scurgerile de gaze dăunătoare mediului.

FLIR GFx320 este utilizat în medii industriale precum rafinării de petrol, instalații de prelucrare a gazelor naturale, platforme maritime, industrii chimice / petrochimice și centrale de producere a energiei și a biogazului.

Beneficii:

  • Certificat pentru utilizare într-o atmosferă explozivă (AtEX).
  • Eficiență îmbunătățită: FLIR GFx320 reduce costurile cauzate de pierderi prin identificarea scurgerilor de gaz rapid și eficient de la distanță. De asemenea, reduce timpul de inspecție, permițând scanarea rapidă a unei zone largi și fără a fi nevoie să întrerupă procesul industrial. FLIR GFx320 este, de asemenea, utilizat pentru măsurarea temperaturii, ceea ce îl face util si pentru mentenanta predictivă.
  • Siguranță sporită a lucrătorilor: OGI permite detectarea scurgerilor de gaz fără contact de la o distanță de siguranță. Acest lucru reduce riscul ca utilizatorul să fie expus la substanțe chimice invizibile și potențial dăunătoare sau explozive. Cu o camera FLIR GFx320, este ușor să scanați zone de interes greu accesibile prin metodele convenționale. Camera este proiectată ergonomic, cu un ecran LCD luminos și vizor înclinabil, care facilitează utilizarea acestuia pe parcursul unei zile de lucru complete.
  • Protejarea mediului: mai multe VOC sunt periculoase pentru sănătatea umană sau provoacă daune mediului înconjurător și sunt de regulă supuse unor reglementări. Chiar și scurgerile mici pot fi detectate și documentate folosind camera FLIR GFx320.

Detectează următoarele gaze: benzen, etanol, etilbenzen, heptan, hexan, izopren, metanol, MEK, MIBK, octan, pentan, 1-pentan, toluen, xilen, butan, etan, metan, propan, etilenă, propilenă.

Fisa tehnica
FLIR GFx320
Rezolutie camera IR (pixeli)
320 x 240
Sensibilitate termica / NETD (°C, mK)
≤ 10 mK
Camp vizual (HxV)
24° × 18°, 14.5° × 10.8°
Domeniu masurare temperatura (°C)
-20 ... +350ºC
Domeniu spectral (μm)
3,2 .. 3,4 µm
Rezolutie camera vizibil (pixeli)
3.2 Mpixeli
Seria de produse
GF
S-ar putea sa-ti placa
chat Comentarii (0)