FLIR GF309, camera inspectie interior cuptoare (scanare prin flacara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FLIR GF309, camera inspectie interior cuptoare (scanare prin flacara)

Rezolutie senzor IR 320x240 pixeli; Sensibilitate termica NETD<15mK; Vizualizare tevi prin flacara

Descriere

FLIR GF309 este o cameră cu infraroșu pentru inspecția temperaturilor inalte la cuptoare (de exemplu, a cuptoarelor industriale, a cuptoarelor din industria petrochimica și a cazanelor pe cărbune). Camera portabilă îmbunătățește foarte mult siguranța operatorului, acesta putand masura temperaturi direct prin flacara de la o distanță sigură, pentru toate tipurile de cuptoare. O bună cunoaștere a stării cuptorului poate preveni defecțiunile și opririle neprogramate.

Beneficii:

  • Eficiență îmbunătățită: FLIR GF309 reduce timpul de inspecție prin măsurarea temperaturii prin flăcări, fără a fi nevoie să întrerupeți procesul industrial sau să așteptați oprirea acestuia in cazul de interventie programată. O cameră de inspectii ale cuptoarelor vă poate ajuta să determinați care este regimul optim de functionare al unui cuptor / cazan pentru a oferi cea mai bună economie de combustibil și a maximiza producția și calitatea producției. Deoarece FLIR GF309 are o gamă largă de temperaturi, pot fi efectuate inspecții electrice și mecanice de înaltă precizie, ceea ce face camera chiar si mai utilă pentru mentenanta predictivă.
  • Conectivitatea wireless a camerei vă permite să vă conectați la telefoane inteligente sau tablete PC pentru transferul wireless de imagini sau comanda de la distanta a camerei - o funcție utilă în cazul în care reglementările impun ca o a doua persoană să însoțească inspectorul cuptorului sau dacă imaginile termice trebuie să fie trimise repede pentru o a doua opinie.
  • Siguranță sporită a lucrătorilor: măsurarea temperaturii ridicate poate fi efectuată prin flăcări într-un mod fără contact și de la o distanță de siguranță. FLIR GF309 are, de asemenea, un scut termic detașabil conceput pentru a reflecta căldura departe de cameră și de operatorul camerei, oferind o protecție sporită. Camera este proiectată ergonomic, cu un ecran LCD luminos și vizor înclinabil, care facilitează utilizarea sa pe parcursul unei zile de lucru complete.
  • Siguranță sporită a cuptorului: O bună cunoaștere a stării cuptorului / cazanului și a parametrilor de funcționare poate furniza informațiile necesare pentru a preveni defecțiunile catastrofale și pentru a preveni opririle neprogramate.
Fisa tehnica
FLIR GF309
Rezolutie camera IR (pixeli)
320 x 240
Sensibilitate termica / NETD (°C, mK)
≤ 15 mK
Camp vizual (HxV)
24° × 18°, 14.5° × 10.8°
Frecventa imagine (Hz)
60 Hz
Domeniu masurare temperatura (°C)
-20 ... +1500ºC
Domeniu spectral (μm)
3,8 .. 4,05 µm
Rezolutie camera vizibil (pixeli)
3,2 Mpixeli
Seria de produse
GF
chat Comentarii (0)