Aplicatia FLIR Tools (desktop) va fi inlocuita de FLIR Thermal Studio MICRONIX PLUS SRL

Aplicatia FLIR Tools (desktop) va fi inlocuita de FLIR Thermal Studio

Angajamentul FLIR față de clienții noștri este de a îmbunătăți continuu suita noastră de oferte software, din acest motiv, am decis să întrerupem FLIR Tools / Tools+ desktop. Clienții existenți vor putea folosi în continuare software-ul FLIR Tools.

Î: Ce se întâmplă dacă am deja FLIR Tools / Tools+ instalat pe computerul meu, voi putea sa il folosesc in continuare?

R: Da, veți putea continua să utilizați software-ul FLIR Tools Desktop existent cu următoarele restrictii:

De acum înainte, nu se vor face actualizări noi pentru software-ul FLIR Tools Desktop. Prin urmare nu putem garanta că software-ul va continua să funcționeze, tinand cont de factori dincolo controlul nostru precum ar fi actualizările de sistem necesare pe computer (actualizări ale sistemului de operare Windows®). Recomandăm tuturor utilizatorilor sa treaca la noua varianta de software: FLIR Thermal Studio Suite.

După 31 decembrie 2021, va trebui să utilizați acreditările offline pentru a vă autentifica. Vizitati https://flir.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/1624 pentru mai multe informații și instrucțiuni.

În decembrie 2023, FLIR Tools / Tools+ Desktop va ajunge la sfârșitul său oficial de viață. În acest moment, utilizatorii nu vor putea reinstala software-ul.

Aplicația mobilă FLIR Tools va continua să fie susținută și îmbunătățită pentru moment.

FLIR Tools va fi inlocuit de FLIR Thermal Studio - mai multe detalii aici.