FLIR GF320, vizualizeaza hidrocarburi si compusi organici volatili
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FLIR GF320, vizualizeaza hidrocarburi si compusi organici volatili

Rezolutie senzor IR 320x240 pixeli; Sensibilitate termica NETD<10mK; Detecteaza scurgeri de metan si compusi organici volatili (COV); Senzor cu racire InSb 3,2–3,4µm

Descriere

FLIR GFx320 este o cameră in infraroșu pentru detectia gazelor (OGI) în atmosfere explozive care vizualizează și identifică scurgerile de metan și alți compuși organici volatili (VOCs), fără a fi necesară oprirea instalatiei. Camera portabilă îmbunătățește foarte mult siguranța operatorului, prin detectarea scurgerilor de la o distanță de siguranta și ajută la protejarea mediului, detectand scurgerile de gaze dăunătoare mediului.

FLIR GFx320 este utilizat în medii industriale precum rafinării de petrol, instalații de prelucrare a gazelor naturale, platforme maritime, industrii chimice / petrochimice și centrale de producere a energiei și a biogazului.

Beneficii:

  • Eficiență îmbunătățită: FLIR GF300 reduce costurile cauzate de pierderi prin identificarea chiar și a scurgerilor mici de gaz in mod rapid și eficient și de la distanță. De asemenea, reduce timpul de inspecție, permițând scanarea rapidă a unei zone largi și fără a fi necesară întreruperea procesului industrial.
  • Siguranță sporită a operatorului: OGI permite detectarea scurgerilor de gaz într-un mod fără contact și de la o distanță de siguranță. Acest lucru reduce riscul ca utilizatorul să fie expus la substanțe chimice invizibile și potențial dăunătoare sau explozive. Cu o camera FLIR GF300 este ușor să scanați zonele de interes greu accesibile cu metodele convenționale. Camera este proiectată ergonomic, cu un ecran LCD luminos și vizor înclinabil, care facilitează utilizarea acestuia pe parcursul unei zile de lucru complete.
  • Protejarea mediului: mai multe COV sunt periculoase pentru sănătatea umană sau provoacă daune mediului înconjurător și sunt de regulă reglementate de reglementări. Chiar și scurgerile mici pot fi detectate și documentate folosind camera FLIR GF300.

Detectează următoarele gaze: benzen, etanol, etilbenzen, heptan, hexan, izopren, metanol, MEK, MIBK, octan, pentan, 1-pentan, toluen, xilen, butan, etan, metan, propan, etilenă, propilenă.

Fisa tehnica
FLIR GF320
Rezolutie camera IR (pixeli)
320 x 240
Sensibilitate termica / NETD (°C, mK)
≤ 10 mK
Camp vizual (HxV)
24° × 18°, 14.5° × 10.8°
Domeniu masurare temperatura (°C)
-20 ... +350ºC
Domeniu spectral (μm)
3,2 .. 3,4 µm
Rezolutie camera vizibil (pixeli)
3.2 Mpixeli
Seria de produse
GF
S-ar putea sa-ti placa
chat Comentarii (0)