FLIR GF304, camera pentru vizualizarea scurgerilor de gaze de refrigerare
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FLIR GF304, camera pentru vizualizarea scurgerilor de gaze de refrigerare

Rezolutie senzor IR 320x240 pixeli; Sensibilitate termica NETD<15mK; Detecteaza scurgeri de gaze de refrigerare

Descriere

FLIR GF304 este o cameră cu infraroșu pentru vizualizarea gazelor (OGI) care identifică scurgerile de gaze de refrigerare, fără a fi necesară oprirea instalatiei. Această cameră portabilă îmbunătățește foarte mult siguranța operatorului, prin detectarea gazelor la o distanță de siguranta și ajută la protejarea mediului, detectand scurgerile de gaze dăunătoare mediului.

Gazele frigorifice se găsesc, de exemplu, în industria alimentară, chimică / petrochimică și auto, precum și în sistemele de climatizare.

Beneficii:

  • Eficiență îmbunătățită: FLIR GF304 reduce costurile cauzate de pierderi prin identificarea rapidă și eficientă chiar și a scurgerilor mici de gaz și de la distanță. De asemenea, reduce timpul de inspecție prin scanarea rapidă a unei zone largi, fără a fi nevoie să întrerupeți procesul industrial. Conectivitatea wireless a camerei vă permite să vă conectați la telefoane inteligente sau tablete pentru transferul wireless de imagini sau pentru comanda de la distanta a camerei. FLIR GF304 poate fi utilizat și pentru măsurarea temperaturii, ceea ce îl face și mai util pentru mentenanta predictivă.
  • Siguranță sporită a operatorului: detectarea scurgerilor de gaze poate fi efectuată în modul fără contact și de la o distanță de siguranță. Acest lucru reduce riscul ca utilizatorul să fie expus la substanțe chimice invizibile și potențial dăunătoare. Cu o camera pentru detectie scurgeri gaze  FLIR GF304, este ușor să scanați zone de interes greu accesibile la metode convenționale. Camera este proiectată ergonomic, cu un ecran LCD luminos și un vizor înclinabil, care facilitează utilizarea acestuia pe parcursul unei zile de lucru complete.
  • Protejarea mediului: Mai multe gaze frigorifice au un potențial ridicat de încălzire globală și sunt de regulă supuse unor reglementări. Chiar și scurgerile mici pot fi detectate și documentate folosind camera FLIR GF304.

Detectează următoarele gaze frigorifice (gaze de refrigerare, freon): R404A, R407C, R410A, R134A, R417A, R422A, R507A, R143A, R125, R245fa.

Fisa tehnica
FLIR GF304
Rezolutie camera IR (pixeli)
320 x 240
Sensibilitate termica / NETD (°C, mK)
≤ 15 mK
Camp vizual (HxV)
24° × 18°, 14.5° × 10.8°
Frecventa imagine (Hz)
60 Hz
Domeniu masurare temperatura (°C)
-20 ... +250ºC
Domeniu spectral (μm)
8,0 .. 8,6 µm
Rezolutie camera vizibil (pixeli)
3,2 Mpixeli
Seria de produse
GF
chat Comentarii (0)