FLIR GF346, camera pentru vizualizarea monoxidului de carbon (CO)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FLIR GF346, camera pentru vizualizarea monoxidului de carbon (CO)

Rezolutie senzor IR 320x240 pixeli; Sensibilitate termica NETD<15mK; Detecteaza scurgerile de monoxid de carbon (CO)

Descriere

FLIR GF346 este o cameră cu infraroșu pentru vizualizarea gazelor (OGI) care identifică scurgerile de monoxid de carbon si alte gaze nocive, fără a fi necesară oprirea instalatiei. Această cameră portabilă îmbunătățește foarte mult siguranța operatorului, prin detectarea gazelor la o distanță de siguranta și ajută la protejarea mediului, detectand scurgerile de gaze dăunătoare mediului.

CO este un gaz industrial cu aplicații în industria siderurgică și fabricarea produselor chimice. Este, de asemenea, utilizat pentru sistemele de ambalare pentru carne și pește proaspăt.

Beneficii:

  • Eficiență îmbunătățită: FLIR GF346 reduce costurile cauzate de pierderi prin identificarea rapidă și eficientă chiar și a scurgerilor mici de gaz și de la distanță. De asemenea, reduce timpul de inspecție prin scanarea rapidă a unei zone largi, fără a fi nevoie să întrerupeți procesul industrial. Conectivitatea wireless a camerei vă permite să vă conectați la telefoane inteligente sau tablete pentru transferul wireless de imagini sau pentru comanda de la distanta a camerei. FLIR GF346 poate fi utilizat și pentru măsurarea temperaturii, ceea ce îl face și mai util pentru mentenanta predictivă.
  • Siguranță sporită a lucrătorilor: CO poate fi toxic pentru oameni atunci când este întâlnit în concentrații mai mari. OGI permite detectarea scurgerilor de gaz fără contact și de la o distanță sigură. Acest lucru reduce riscul ca utilizatorul să fie expus la gaze invizibile și foarte toxice sau substanțe chimice explozive. Cu o camera FLIR GF346, este ușor să scanați zone de interes greu accesibile prin metodele convenționale. Camera este proiectată ergonomic, cu un ecran LCD luminos și vizor înclinabil, care facilitează utilizarea acestuia pe parcursul unei zile de lucru complete.
  • Protejarea mediului: Mai multe gaze, cum ar fi CO, au un potențial ridicat de efect de sera și sunt, de obicei, supuse unor reglementări. Chiar și scurgerile mici pot fi detectate și documentate folosind camera FLIR GF346.

Detectează următoarele gaze: monoxid de carbon, oxid de azot, cetenă, etenonă, izocianură de butil, izocianură de hexil, bromură de cianogen, acetonitril, cianură de acetil, izocianat de clor, izocianat de brom, tiocianat de metil, tiocianat de etil, clorodimetilsilan, clorodimetililan.

Fisa tehnica
FLIR GF346
Rezolutie camera IR (pixeli)
320 x 240
Sensibilitate termica / NETD (°C, mK)
≤ 15 mK
Camp vizual (HxV)
24° × 18°, 14.5° × 10.8°
Frecventa imagine (Hz)
60 Hz
Domeniu masurare temperatura (°C)
-20 ... +300ºC
Domeniu spectral (μm)
4,52 .. 4,67 µm
Rezolutie camera vizibil (pixeli)
3,2 Mpixeli
Seria de produse
GF
chat Comentarii (0)