FLIR GF306, camera pentru vizualizare scurgeri de SF6, amoniac, etilena
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FLIR GF306, camera pentru vizualizare scurgeri de SF6, amoniac, etilena

Rezolutie senzor IR 320x240 pixeli; Sensibilitate termica NETD<15mK; Detecteaza scurgeri de SF6, amoniac, etilena

Descriere

FLIR GF306 este o cameră cu infraroșu pentru vizualizarea gazelor (OGI) care identifică scurgerile de gaz - în special de hexafluorură de sulf (SF6) și amoniac - fără a fi necesară oprirea echipamentelor de înaltă tensiune sau oprirea instalatiei. Camera portabilă îmbunătățește foarte mult siguranța operatorului prin detectarea emisiilor la o distanță sigură și ajută la protejarea mediului, urmărind scurgerile de gaze dăunătoare mediului.

SF6 este utilizat în industria energiei electrice ca izolator și mediu de stingere pentru stațiile și întrerupătoarele izolate cu gaz. Gazul este, de asemenea, utilizat în producția de magneziu și fabricarea semiconductoarelor. Amoniacul este produs în fabricile de amoniac și este utilizat în principal pentru producerea de îngrășăminte.

Beneficii:

  • Eficiență îmbunătățită: FLIR GF306 reduce costurile cauzate de pierderi prin identificarea chiar și a scurgerilor mici de gaz rapid și eficient și de la distanță. De asemenea, reduce timpul de inspecție, permițând scanarea rapidă a unei zone largi și fără a fi necesară dezactivarea componentelor din zona de înaltă tensiune. Conectivitatea wireless a camerei vă permite să vă conectați la telefoane inteligente sau tablete pentru transferul wireless de imagini sau pentru comanda de ladistanta a camerei. FLIR GF306 poate fi, de asemenea, utilizat pentru măsurarea temperaturii, ceea ce îl face și mai util pentru mentenanta predictivă a echipamentelor de înaltă tensiune.
  • Siguranță sporită a operatorului: OGI permite detectarea scurgerilor de gaz într-un mod fără contact și de la o distanță de siguranță. Acest lucru previne expunerea personalului care lucrează într-o zonă de înaltă tensiune. Cu o cameră GF306, este ușor să scanați zone de interes greu accesibile prin metode convenționale. Camera este proiectată ergonomic, cu un ecran LCD luminos și vizor înclinabil, care facilitează utilizarea acestuia pe parcursul unei zile de lucru complete.
  • Protejarea mediului: SF6 este un bine-cunoscut gaz cu efect de seră care provoacă daune mediului și este, de obicei, supus unor reglementări. SF6 are un potențial de efect de sera de 24 000 de ori mai mare decât dioxidul de carbon. Chiar și scurgerile mici pot fi detectate și documentate folosind camera FLIR GF306.

Detectează următoarele gaze: hexafluorură de sulf, clorură de acetil, acid acetic, bromură de alil, clorură de alil, fluorură de alil, amoniac, brometan, dioxid de clor, etil cianoacrilat, etilenă, furan, hidrazină, metilsilan, metil etil cetonă, metil vinil cetonă , propenă, R-134a, tetrahidrofuran, tricloretilenă, fluorură de uranil, clorură de vinil, cianură de vinil, eter de vinil.

Fisa tehnica
FLIR GF306
Rezolutie camera IR (pixeli)
320 x 240
Sensibilitate termica / NETD (°C, mK)
≤ 15 mK
Camp vizual (HxV)
24° × 18°, 14.5° × 10.8°
Frecventa imagine (Hz)
60 Hz
Domeniu masurare temperatura (°C)
-40 ... +500ºC
Domeniu spectral (μm)
10,3 .. 10,7 µm
Rezolutie camera vizibil (pixeli)
3,2 Mpixeli
Seria de produse
GF
chat Comentarii (0)